Snabba leveranser och smart logistik

En av våra hörnstenar i Inseco är att du ska ha rätt produkter på utsatt tid. Logistik handlar inte enbart om leveranssättet, utan hela förarbetet innan varorna når kunden är logistik.

För att leveranserna ska fungera på tid krävs det att hela kedjan på Inseco är välsmord. Bra datorstöd, tydliga rutiner, teamwork och flexibilitet. För att få ut godset till dig på utsatt tid har vi ett brett nät av speditionskanaler. Förutom vår egna bil och turbilen anlitar vi flera gånger per dag Bussgods, Posten, Schenker, DHL, taxi och budbilar. Till och med flyg när avstånden blir långa.

Påfyllnadssystem

Det tar lång tid att leta rätt artiklar, i rätt dimensioner och kvalitet - till ett bra pris. Ofta används inte hela kvantiteten element man köpt in, utan bara delar ur förpackningen. Summan blir dyra fästelement och lång inköpstid. Tillsammans med flera av våra kunder har vi utarbetat ett system vi kallar påfyllnadslager. I och med detta avlastar vi kunden från all inköps- och lagerhantering när det gäller fästelement. Detta frigör mer tid för dig som kund till att lägga på annat, och ett betydligt bättre flöde i produktionen. Dessutom köper du alltid exakt det antal du behöver, varken mer eller mindre!

Inköp, påfyllning, statistik och logistik sköter Inseco åt dig. Ingen på ditt företag behöver längre spendera tid på uppackningar, beställningar, inköp, lager m.m.

Tillsammans med dig skräddarsyr vi den bästa lösningen för ditt företag! Placeringen av fästelementslager i lokalerna, antal artiklar, intervallbehov för påfyllning, leveranser och mycket mer. Det är självklart du som ska vinna på att ha detta påfyllnadslager som vi sköter åt dig! Kontakta oss gärna för mer information.

Turbilen

Turbilen

Varje morgon, måndag - fredag, avgår turbilen från Inseco. Godset går till Bollnäs där det lastas om till fler bilar för att snabbt nå ut till våra kunder. Med turbilen når vi Bollnäs, Edsbyn, Kilafors,Arbrå, Järvsö, Ljusdal.  Inom Söderhamns kommun sker leveranserna med Bussgods.

Budbilen

Insecos egna budbil

För att höja servicenivån till lokala företag har vi även en alldeles egen budbil. Vid till exempel fabriksstop kan vi leverera produkter varje dag, eller till och med flera gånger per dag. I och med detta har behövande kunder tillgång till hela vårt lager för omgående leverans!

Turbilen

Nattliga Pilen 

Det finns en otroligt snabb lösning för att leverera gods upp till Norrland - Bussgods-Pilen! Det vi lastar åt dig i Söderhamn på kvällen, levereras till dig under natten. Den körs varje vardag natt.